6 trends die millennials zoeken in architectuur | Interieur ontwerp

6 tips voor het inrichten van kleine appartementen
april 9, 2020
Interieurdesign: 6 elementen voor een innovatieve werkruimte
april 9, 2020

Multifunctionele en verbonden ruimtes

De bereidheid om op dezelfde plek te werken en te wonen zorgt ervoor dat de ruimtes een andere bestemming krijgen (kamers die kantoren en woonkamers zijn).

Ondergedompelde technologie

De connectiviteit tussen de millennial en zijn omgeving is essentieel. De ontwikkeling van het Internet of Things (IoT) met ruimte moet worden geïmplementeerd vanuit de architectuur en constructie (verlichting gecontroleerd door smartphones).

Gebruikte materialen

Een van de trends van deze generatie is dat ze van natuurlijke elementen zonder coatings houden, dat wil zeggen scheidingswanden, hout, beton of ander gebruikt materiaal (minimalisme).

Gemeenschappelijke ruimtes

Een belangrijk detail bij millennials is de groei van hun sociale gemeenschap, daarom zijn gemeenschappelijke ruimtes een fundamenteel en nuttig ontmoetingspunt (coworking).

Ecologische constructies

Of de bouw nu geen invloed heeft op het milieu of als woningen duurzaam zijn, millennials zijn geïnteresseerd in ecologie en dat geldt ook voor het pand (water- en elektriciteitsbesparende voorzieningen).

Landgebruik

Het gebruik van gemengde grond, vertegenwoordigd in verticale integrale complexen, biedt de mogelijkheid om in al uw onmiddellijke behoeften te voorzien (utopisch vastgoed met woon-, handels- en arbeidsgebied)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *