10 Tips voor Home Staging | Hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Interieurdesign: 6 elementen voor een innovatieve werkruimte
april 9, 2020
Wat is het vintage design?
april 9, 2020

Home Staging is een techniek die wordt gebruikt om een ​​woning die u wilt verkopen of verhuren visueel aantrekkelijker te maken. Simpel. Door interieurs goed in te richten, zorgt u ervoor dat ze zich beter inleven in de potentiële koper. Op zich zou het een opknapbeurt van een interieur zijn, gecombineerd met fotografie en marketing.

Er is geëxperimenteerd met gevallen waarin foto’s worden geüpload naar sites voor meubelpromotie, met en zonder Home Staging, en de resultaten met deze techniek zijn gunstiger voor de verkoop, omdat het de interesse, bezoeken en aanbiedingen vergroot. Hier zijn enkele tips om deze methode in uw voordeel te gebruiken.

1. Afscheid van het onnodige

Alle ornamenten die zijn overgebleven of niet meer passen bij de decoratie, die in slechte staat verkeren of de afbeelding gewoon verzadigen, verwijderen ze uit de decoratie.

2. Depersonalisatie

Het doel is dat klanten zich in huis gaan voorstellen, dus het verwijderen van persoonlijke items zoals foto’s of speelgoed helpt deze neutraliteit te creëren.

3. Kleine reparaties

Het zijn die details die je misschien niet meer merkt, maar die voor anderen een andere indruk wekken. Dat afgebroken plaatwerk, een lamp zonder lampen, etc.

4. Weer voelen

Je kunt de muren schilderen in neutrale en natuurlijke kleuren zoals beige of wit, naast verlichting geeft het je meer ruimte.

5. Sterke punten

Benadruk de sterke punten van uw huis, zijn die details die het uniek maken, een open haard, het terras in de tuin, een kroonluchter, alles.

6. Binnenverdeling

Terwijl we tijd doorbrengen in een huis, oververzadigen we het en plaatsen we alles erop, herschikken we de ruimtes en verdelen we het meubilair zodat alles perfect gedefinieerd is.

7. Enscenering

De ervaring van het bezoek is alles, versier uw huis met bloemen en kaarsen, bereid het huis voor alsof u bezoek krijgt, zodat de klanten zich welkom voelen.

8. Ideale slaapkamer

Creëer het gevoel van een comfortabele kamer, verwijder het onnodige en decoreer zodat je daar wilt slapen.

9. Functionele keuken

Zorg ervoor dat het schoon en overzichtelijk is, dat de kachel niet stoffig wordt omdat je hem niet gebruikt, hij geeft een gevoel van welzijn.

10. Onberispelijke reiniging

Het meest logische, maar het belangrijkste: Maak je huis helemaal schoon, het is de beste introductiebrief, naast de wetenschap dat je het altijd hebt onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *