Interieurdesign: 6 elementen voor een innovatieve werkruimte

6 trends die millennials zoeken in architectuur | Interieur ontwerp
april 9, 2020
10 Tips voor Home Staging | Hoe verkoop ik mijn huis sneller?
april 9, 2020

Op het gebied van interieurontwerp zijn er elementen die direct ingrijpen in het slagen of falen van werkplekken, zes daarvan staan ​​hieronder vermeld, ze bepalen ook het creatieve innovatievermogen van deze ruimtes en hun makers …

Om u te helpen bij het aanpassen van de werkruimten, deelt PM Steele enkele ideeën die gemakkelijk kunnen worden verwerkt en die alle medewerkers uitstekende werkomstandigheden bieden voor een geweldige uitvoering van hun taken.

Ruimte: Er moet voor worden gezorgd dat het gebied voldoende afmetingen heeft en zodanig is geconditioneerd dat ze voldoende ruimte hebben om de noodzakelijke houdingsveranderingen en bewegingen mogelijk te maken.

Meubilair: Meubels aangepast aan de behoeften en taken van elke medewerker zullen een comfortabelere omgeving garanderen die hun prestaties zal vergemakkelijken, daarom is het belangrijk om meubels ergonomisch aangepast aan elk geval te garanderen: correct afgestelde stoel, scherm uitgelijnd op ooghoogte, onder andere om ervoor te zorgen dat uw productiviteit niet afneemt of hierdoor wordt beïnvloed.

Communicatie: dit is essentieel op alle niveaus om een ​​grotere werktevredenheid te creëren. Het hebben van kamers en het bevorderen van communicatie zal de arbeidsverhoudingen helpen versterken en de productiviteit verhogen.

Verlichting: een goed verlichte ruimte vermindert de vermoeidheid van de werknemer. Indien mogelijk moet natuurlijk licht worden aangemoedigd, zo niet, dan is het raadzaam om regelmatig korte pauzes buiten te maken. Het is ook belangrijk om de werkplekken zo te plaatsen dat verblinding of weerkaatsing van de verschillende lichtbronnen wordt vermeden.

Temperatuur: het is van vitaal belang omdat volgens verschillende studies temperaturen onder de 20 graden tijdens het werk kunnen beïnvloeden.

Lawaai: Een schandalige omgeving kan ongemak veroorzaken en de productiviteit van werknemers duidelijk verstoren. Daarom is het noodzakelijk dat er gebieden zijn waar werknemers zich kunnen isoleren wanneer het nodig is om het concentratieniveau te verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *