Voorkomt het verschijnen van rimpels

Pastelkleuren, interieurtrend 2020
april 9, 2020
10 ontwerptips om kleine ruimtes te maximaliseren
april 9, 2020

De kleurkeuze, of het nu warme of koude kleuren zijn, is een fundamenteel onderdeel van het interieurontwerp, omdat ze een echte verbinding kunnen creëren met de persoon die de ruimte gaat gebruiken, of integendeel het gevoel creëren dat ze willen vertrekken. onmiddellijk vanaf daar.

Daarom hebben we een kleine handleiding opgesteld die kan worden gebruikt bij het gebruik van een warm kleurenpalet om gezellige en huiselijke omgevingen te creëren.

Wat zijn de warme kleuren?

Om te beginnen proberen we een beetje te praten over de warme kleuren, zonder veel in het onderwerp te duiken. U kunt warme en koude kleuren raadplegen, wat zijn ze en waar zijn ze voor in ontwerp?, Waar u meer kunt leren over kleuren.

Deze soorten kleuren variëren van geel tot rood, die worden geassocieerd met de zon als primaire warmtebron. Deze tonen zijn gerelateerd aan intense sensaties op hersenniveau zoals passie, warmte, vreugde en bescherming.

In welke ruimtes wordt het aanbevolen om ze te gebruiken?

Warme kleuren zijn meestal erg stimulerend voor onze geest, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor sociale kamers, eetkamers, studio’s en zelfs in de keuken. Plaatsen waar de activiteit constant is, je woont met meer mensen en er wordt veel energie verbruikt. Deze tinten creëren gezellige kamers vol positieve energie.

Hoe gebruik je ze kleine ruimtes?

Zoals we al vermeldden in 10 ontwerptips om kleine ruimtes te maximaliseren, kunnen neutrale kleuren zoals wit en grijs worden gebruikt in de kleur van de muren om het gevoel te geven dat de kamer groter is. Je kunt het echter een vleugje warme tinten geven in de accessoires die je in de kamer plaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *