Hoe essentiële oliën JUIST IN HUIDVERZORGING te gebruiken

Hello world!
mei 10, 2016
Hoe stress uw hoofdhuid beïnvloedt – en wat u eraan kunt doen
april 8, 2020

Er is veel polariteit rond etherische oliën. Je hebt waarschijnlijk twee tegenstrijdige perspectieven gehoord: één, dat het verbazingwekkende krachtpatsers zijn van fytonutriënten voor onze huid, lichaam en reukzintuigen; en ten tweede dat ze te geconcentreerd, opruiend en reactief zijn.

Er zijn honderden essentiële oliën. Met voordelen variërend van het opruimen van acne, het verminderen van het uiterlijk van donkere vlekken en het gladstrijken van ongelijkmatige textuur en toon, is er een goede manier om ze te gebruiken, zodat uw huid wordt beschermd tegen onveilige verdunning en allergene reacties.

Voor acne littekens en ouderdomsvlekken

Geraniumolie is dé oplossing voor dit soort probleemgebieden. “Met zijn alkalische eigenschappen helpt geranium het talg van de huid in balans te brengen en het vochtgehalte waar nodig te verdrijven. Het is fenomenaal vanwege zijn antibacteriële en antiseptische eigenschappen en wordt holistisch gebruikt als geur om angst en depressie te behandelen. ”

Behoefte aan vocht, uitstraling en vitaliteit

De eigenschappen van scharlei zijn niet alleen nuttig voor de gezondheid van de huid als u een boost nodig heeft of als u zich dof of droog voelt, maar het aroma is ook een krachtig hulpmiddel. “De geur van etherische olie van salie helpt bij spanningshoofdpijn en werkt als een interne koelvloeistof voor vrouwen die opvliegers ervaren tijdens de menopauze.” Hoewel niet bewezen, “mag Clary Sage niet worden gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat het verband houdt met vroegtijdige bevalling en een overproductie van moedermelk bij moeders die borstvoeding geven.”

Bestrijd stress en ziektekiemen

Lavendel staat bekend om zijn kalmerende, ontspannende eigenschappen, dus het is perfect in een bad voor het slapengaan, of verdund en aangebracht op de slapen. Het is ook krachtig antimicrobieel, dus het werkt heerlijk verdund in een dragerolie en wordt aangebracht op onzuiverheden of schimmelhuid- of hoofdhuidaandoeningen zoals bepaalde soorten roos.

Anti-veroudering en centrering

Rose is de bijenkoningin van alle botanische essentiële oliën en werkt meestal goed voor elk huidtype. De geur is krachtig aardend en vrouwelijk, en het is diep hydraterend om fijne lijntjes en rimpels en overactieve talgklieren te bestrijden.

Door: Poosh

https://poosh.com/how-to-use-essential-oils-properly-in-skincare/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *